Informatie

Welkom bij onze praktijk

Ons motto “LEVEN IS BEWEGEN”, want als mens ben je gemaakt om te bewegen.  “BEWEGEN IS LEVEN”! En als dat om welke reden dan ook even niet lukt, dan zijn wij er om je op die momenten te helpen om je weer in beweging te krijgen. Of je nou jong bent of oud. Kleine of grote stappen wilt maken. Wij zijn er voor je vanaf je eerste stap tot je laatste! 

Door onze locatie in het sportcomplex “de Trefkoel” beschikt de praktijk naast  zeer ruime behandelruimtes over een fitness ruimte een gymzaal en nabij gelegen sportvelden. De praktijk kan hierdoor naast algemene fysiotherapie ook meer specialistische zorg bieden zoals o.a. sport-fysiotherapie en kinder-fysiotherapie . Meer informatie over ons therapie aanbod vind je op deze site. 

Wij staan geregistreerd in het register van de Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapie in de Kinder- en jeugdgezondheidszorg (NVFK), het BIG-register (Beroepen Individuele Gezondheidszorg) en het Centraal Kwaliteits Register van het Koninklijk Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF)

Hoe maak ik een afspraak?

Verwijzing wel of niet nodig voor fysiotherapie?

Krijg ik mijn behandeling vergoed? 

 Onze openingstijden

Samenwerking 

Praktijk locatie
de Noor 111 7481 RP Buurse
 (Gem. Haaksbergen) 
Tel: 06-53516599